Zebra Tracks + Sad Disco (ex Noisily) + Kaizer Soze + Felizol & The Boy Live After Hours

Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 22:00


Μία βραδιά που θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα τελειώσει μετά από πολλές, αλλά πάρα πολλές ώρες, ένας μικρομαραθώνιος ζωντανών εμφανίσεων από τα 4 πιο δυναμικά δυνατά σχήματα της εγχώριας μουσικής υπερπαραγωγής, μία ωδή στην ωμή κιθάρα, και το υπόκωφο house: a night to be remembered.

Zebra Tracks
Οι Ζebra Tracks θα βγουν από το στούντιο για ένα βράδυ για να παρουσιάσουν, στη γνώριμη σκηνή του six d.o.g.s, ένα δείγμα της μέχρι τώρα δουλειάς τους, λίγες μέρες πριν την μετακόμισή τους στο Άμπου Ντάμπι και την προσωρινή ανακωχή με τους συναυλιακούς χώρους, μέχρι την ερχόμενη άνοιξη.
http://zebratracksmusic.blogspot.com/
Zebra Tracks-Silicone Valley video:
http://www.youtube.com/watch?v=ZXWw4hZ4SHk

Sad Disco (ex Noisily)
Bloc what? Τα ζάρια ξαναπέφτουν, post punk πιο χορευτικό από ποτέ. Οι Sad Disco (ex -NOisily), με ήχο που δεν φλυαρεί στο ελάχιστο, σε όποιο μουσικό διαγωνισμό συμμετέχουν διακρίνονται, δρoυν σαν ωρολογιακός μηχανισμός και εσείς έχετε ακριβώς 10 δευτερόλεπτα από την ώρα που θα ακούσετε την πρώτη μπότα μέχρι την ώρα που ασυναίσθητα θα χορεύετε.
http://www.facebook.com/saddisco
http://www.jumpingfish.gr/saddisco
http://www.myspace.com/noisily


Kaizer Soze
Το ολόφρεσκο τρίο των Keyser Söze στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση. Εμπνευσμένο απο τον θρυλικό χαρακτήρα του Verbal Kid στο Usual Suspects . Raw Rock 'n Roll συνθέσεις, βαριές κιθάρες, ογκώδες μπάσσο , δυνατα τύμπανα και ενέργεια ειναι τα βασικά συστατικά. Και όπως αναφέρει και ο Verbal : Keaton always said, "I don't believe in God, but I'm afraid of him. Well I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze"
http://www.myspace.com/keysersoze_


Felizol & The Boy
Οι Felizol & The Boy θα παρουσιάσουν υλικό από τον τελευταίο δίσκο των Mary and the Boy/Felizol “Timemachine” που κυκλοφορεί από την Inner Ear καθώς και μέρος από τα επερχόμενα προσωπικά τους άλμπουμ, κομμάτια από το EP τους στην NTROP, σε ένα σετ που συνδυάζει ποικίλα μουσικά ιδιώματα, από brutal pop έως piano punk και από riot disco έως treehouse.
http://www.myspace.com/veslemes


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W:
http://sixdogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου