ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΟΥ VITRINA PROJECT ΣΤΟ OPENSHOWSTUDIO

Το Vitrina Project έφτασε στο πέρας των 21 εβδομάδων παρουσίασης των 21 συμμετεχόντων καλλιτεχνών. Από 14 Ιουνίου και με εξαίρεση ένα Αυγουστιάτικο διάλειμμα, παρουσιαζόταν στην είσοδο του OpenShowstudio ανελλιπώς και επί 24ώρου βάσεως, εναλασσόμενα ανά βδομάδα έργα, σε μια προσπάθεια ένταξης, με τον πιο απλό και άμεσο τρόπο, των εικαστικών πραγμάτων στον αστικό ιστό και την αστική καθημερινότητα.
Εγκαταστάσεις, ζωγραφική, γλυπτική, performance και video εκτέθηκαν με την πιο ανοιχτή διάθεση για επικοινωνία με το κοινό, στα πλαίσια του δημοσίου προσανατολισμού του project. Τώρα, από τις 14 Δεκεμβρίου, όπως ακριβώς είχε από την αρχή ανακοινωθεί και ακριβώς 6 μήνες μετά την έναρξή του, πραγματοποιείται στο εσωτερικό του OpenShowstudio ομαδική έκθεση όλων των συμμετεχόντων.
Συμμετέχουν οι: Βασιλεία Στυλιανίδου, Διονύσης Καβαλλιεράτος, Μαρηλία Σταγκουράκη, Στέλιος Καραμανώλης, Τούλα Πλουμή, Σήφης Λυκάκης, Δάφνη Μπαρμπαγεωργοπούλου, Paul Zografakis, Σοφία Τούμπουρα, Ελεάννα Μαρτίνου, Παύλος Τσάκωνας, Μαργαρίτα Μποφιλίου, Kωνσταντίνος Πάτσιος, Aίμυ Παλαιογιαννίδου, Νίκος Τρανός, Νίκος Παπαδημητρίου, Βάσω Γκαβαϊσέ, Marcus Steinrad, Μιχάλης Αδάμης, Καίσαρας Βρεττός, Γιώργος Σταμκόπουλος


Εγκαίνια: 14 Δεκεμβρίου, 9:00 μμ
Διάρκεια: 14 Δεκεμβρίου- 14 Ιανουαρίου
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή: 3-9 μμ,
Σάββατο 12-4 μμ.
Κλειστά κάθε Κυριακή και Δευτέρα, και στις 24 και 31 Δεκεμβρίου.

*Η θετική ανταπόκριση του κοινού ενθαρρύνει τη συνέχιση του project. Στο εξής οι παρουσιάσεις θα είναι μηνιαίες και ανεξάρτητες μεταξύ τους και θα αφορούν έργα κατασκευασμένα για το συγκεκριμένο χώρο ή εκ νέου προσαρμοσμένα σε αυτόν.
Το νέο αυτό κύκλο ανοίγει ο Νίκος Σεπετζόγλου, στις 14/12.


ΟpenShowstudio
Αγ.Ελεούσης 14 κ Πρωτογένους, μετρό Μοναστηράκι.
+306977977126

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου